Seura: PBA, USA
Oli voittaessaan: 30-vuotias
Ammatti: Keilaaja
Oikeakätinen

Bill O’Neill katkaisi pitkän suomalaisvoittajien putken, edellisen kerran voitto meni ulkomaille vuonna 1996, kun Norjan Tore Torgersen otti tittelin.

Poimittua:

”Bill O’Neill kuittasi huipputason Ballmasterin”

”Kilpailu oli todennäköisesti kaikkien aikojen kovatasoisin kisa Suomessa. Mukana oli suuri joukko maailman- ja Euroopan mestareita ja muita arvokisamitalisteja. PBA-turnauksen voittaneita keilaajia kilpailuun osallistui kaikkiaan 15. He ovat voittaneet 120 turnausta, joista 20 majoreita.”

”- Olen todella ylpeä, että saan nimeni tuon mahtavan rivin jatkoksi, O’Neill viittasi Talin maskeissa riippuviin voittajien viireihin.

- Olen ensimmäinen ulkomaalainen voittaja vuoden 1996 jälkeen ja ensimmäinen amerikkalainen. Saan nimeni Mika Koivuniemen ja Lasse Lintilän rinnalle, se on kunnia. Ja kun kuulin, että Osku ei ole tätä koskaan voittanut, tuntuu hyvältä ehtiä listoille ennen häntä, Bill riemuitsi.”