Brunswick Ballmaster Open - 2011


Järjestyksessään 41. peräkkäinen Ballmaster Open
1.-9.1.2011, Tali, Helsinki, 406 osallistujaa, 22 maasta, 858 suoritusta

2014 Mika Koivuniemi

 

Voittaja: Mika Koivuniemi

Seura: TKK, Tampere, Suomi
Oli voittaessaan: 43-vuotias
Ammatti: Keilaaja
Oikeakätinen

 

Mika Koivuniemestä tuli neljäs keilaaja, joka on voittanut Ballmaster turnauksen kolme kertaa, hän voitti ensimmäisen tittelinsä vuonna 1998, toisen 2010 ja nyt heti seuraavana vuonna 2011. Muut legendat ovat Simo Vähä-Korpela, Lasse Lintilä ja Pasi Uotila.

 

Välierät

Kimmo Lehtonen - Mika Koivuniemi  224 - 235
Paul Moor - Mika Koivuniemi  196 - 279

Loppuottelu                                                             

Sean Rash - Mika Koivuniemi  191 - 236

 

Vuoden 2011 TULOKSET

 

 

Poimittua:

”Mika kirjoitti jälleen historiaa”

”Porraspeleissä loisti yksi keilaaja, Mika Koivuniemi. Hän järjesti jälleen, aivan kuten viime vuonna, vakuuttavan esityksen huippukeilaajan ammattitaidosta. Mika suorastaan käveli yli kaikkien vastustajiensa ja otti toisen peräkkäisen voittonsa Ballmaster Openissa, teko johon on aiemmin pystynyt vain Simo Vähä-Korpela.”

Koivuniemi oli luonnollisesti yhtä hymyä taiston tauottua.

- Kova oli päivä. Melkein neljätoista tuntia keilailua on takana ja se on kova urakka kenelle vain. Onneksi jaksoin kuitenkin loppuun saakka, olivathan kaverit olleet radalla yhtä kauan, Mika hymyili.

- En minä ollut varma voitosta ennen kuin vasta yhdeksännen ruudun kaadon jälkeen, aina pitää pelata täysillä loppuun saakka, hän jatkoi.

- Uraani aion jatkaa niin kauan, kuin minusta tuntuu siltä, että pystyn voittamaan kisoja. Maajoukkueurani pelaajana sen sijaan on ohi, Koivuniemi lopetti.”

Keilaaja 1/2011