BBO2022 LOGOvalkoinentausta800

Brunswick Ballmaster Open 2024 - VARAUKSET

Käytämme Bowl4u-varausjärjestelmää, joka mm. toimii paremmin puhelimella käytettäessä kuin vanha varausjärjestelmä. Mikäli käytät järjestelmää ensimmäistä kertaa kannattaa sinun aloittaa Bowl4u-sivuston etusivulta jossa on lyhyt käyttöohje. Lippukuvakkeesta voit vaihtaa kielen suomeksi mikäli se ei sitä ole valmiiksi. Sinun tulee luoda ensin henkilökohtainen käyttäjätunnus, että voit luoda varauksia itsellesi. Mikäli et löydä järjestelmän lähettämää vahvistusviestiä kannattaa tarkistaa roskapostikansio.

Kun olet luonut käyttäjätunnuksen, voit kirjautua varaussivulle ja valita Tapahtumista Brunswick Ballmaster Openin ja tehdä varaukset haluamiisi eriin. Varaukset tehdään valitsemalla ensin Rekisteröidy tapahtumaan -nappi, jonka jälkeen halutun erän kohdalla vaihdetaan Ei > Kyllä tilaan. Mikäli haluat peruuttaa varauksen vaihda tila erän kohdalla takaisin Ei tilaksi.

RekisteroidyTapahtumaan

Squad Ei

Squad Kyllä

 Mikäli erä on täynnä voit lisätä itsesi jonotuslistalle valitsemaalla erän kohdalla siitä huolimatta Kyllä. Silloin Kyllä-teksti näkyy keltaisena.

Jonotuslista

Valintojen jälkeen muista painaa Tallenna-nappia.

 

Please publish modules in offcanvas position.