Keilailurannekkeen käyttöehdot

Keilailuranneke on henkilökohtainen päivämaksu, jonka henkilö maksaa kerran saman vuorokauden aikana. Tämän jälkeen saa keilahallin sulkeutumiseen asti keilata niin paljon kuin jaksaa, mikäli vapaita ratoja riittää. Välillä voi pitää taukoa ja istua keilahallin ravintolatiloissa syömässä ja juomassa, pelata välillä biljardia tai harrastaa muita aktiviteetteja. Tauon jälkeen voi palata takaisin keilaamaan.

Keilailuranneke sisältää myös kenkävuokran.

Huomioithan, että keilailuranneketta käyttäessäsi, ei rataa voi varata etukäteen! Hallin viimeisiä vapaita ratoja ei anneta rannekekäyttöön muulloin, kun illan viimeisinä tunteina.

Tarvittaessa rannekkeella keilaavia tiivistetään samoille radoille varaustilanteen mukaan. Mikäli halli tulisi täyteen ratahinnalla keilaavia, pitävät rannekekeilaajat sillä aikaa taukoa.

Talin 36 radalla ja Ruusulan 24 radalla rannekkeella mahtuu useimmiten hyvin keilaamaan lukuunottamatta Ruusulan PE-LA klo 16:00-20:00 välistä aikaa. Vastaavasti Talissa rannekkeella voi PE-LA iltana yleensä keilata vaikka koko illan. Joskus Talissa saattaa kuitenkin olla tapahtumia joiden aikaan rannekekeilaamiseen ei välttämättä löydy ratoja. Varaustilannetta voi myös itse etukäteen katsoa netistä tai tiedustella puhelimitse.

Sarjakeilailun käyttöehdot

Sarjahintainen keilailu maksetaan sarjoittain. Yksi henkilö voi ostaa yhden tai useampia sarjoja ja keilailuaikaa on sarjan loppuun. Yhden sarjan keilaamiseen on varattu noin 15 minnuutia aikaa ja mikäli keilataan hitaammin pidätämme oikeuden lopettaa sarjan kesken. Normaalisti sarjan keilaamiseen menee vähän yli 10 minuuttia.

Sarjakeilailu sisältää myös kenkävuokran.

Huomioithan, että sarjahinnalla maksettaessa, ei rataa voi varata etukäteen! Hallin viimeisiä vapaita ratoja ei myydä sarjahinnalla muulloin, kun illan viimeisinä tunteina.

Talin 36-radalla ja Ruusulan 24-radalla sarjahintaan mahtuu useimmiten hyvin keilaamaan lukuunottamatta Ruusulan PE-LA klo 16:00-20:00 välistä aikaa. Vastaavasti Talissa sarjahintaan pääsee PE-LA iltana yleensä hyvin keilaamaan. Joskus Talissa saattaa kuitenkin olla tapahtumia joiden aikaan sarjahinnalla ei välttämättä löydy ratoja. Varaustilannetta voi myös itse etukäteen katsoa netistä tai tiedustella puhelimitse.

Tarvittaessa sarjahinnallakeilaavia tiivistetään samoille radoille varaustilanteen mukaan. Mikäli halli tulisi täyteen tuntihinnalla keilaavia, ei lisää sarjoja enää myydä.

 

Hallin henkilökunnalla on aina oikeus ilmoittaa, että nyt keilaamaan pääsee vain tuntiveloituksella ja henkilökunnalla on oikeus olla myymättä sarjahintaista tuotetta tai keilailuranneketta. Yksinkertaistettuna sarjahintainen keilailu ja keilailuranneke on tarkoitettu hallin hiljaisempiin aikoihin.

Sarjakeilailun ja keilailurannekkeen hinnat löydät Talin ja Ruusulan hinnastoista.