Eläkeläiset, seniorit ja veteraanikeilaajat

Talin keilahalli tarjoaa edullisemman hinnoittelun eläkeläisille ja muille erityisryhmille. Edullinen hinnoittelu on voimassa yleensä päivätunneilla.

 

Senioreille eli yli 50-vuotiaille keilaajille on tarjolla mm. omat sarjapelinsä sekä muita pelkästään heille suunnattuja kilpailutapahtumia. Veteraaneille eli yli 60-vuotiaille keilaajille on myös omat sarjapelit ja lisäksi joka tiistai syyskuusta huhtikuuhun Talin keilahallissa pelataan suosittua Liiga 60 -sarjaa. Noin 200 yli 60-vuotiasta harrastajaa tapaa toisiaan tiistaisin Talin keilahallissa. Liiga 60 tuloksia ja tietoa löydät täältä.

 

Talin keilahallissa voi tehdä paljon muutakin kuin vain keilata. Moni eläkeläinen käy vain kahvilla ja monet kerhot pitävät viikottaisia tai kuukausittaisia kokoontumisiaan Talin keilahallin tiloissa. Kokoontua voi kahvilan ja ravintolan viihtyisissä tiloissa tai mikäli puhutaan salaisuuksia löytyy Talin keilahallista erilaisia kabinettitiloja. Biljardi ja varsinkin snooker ovat herramiesten lajeja ja sopivat hyvin varttuneemmalle väelle.

 

 

liiga60-3