darts2 01 002

darts2 02Darts uutena ajanvietepelinä Talissa.

Tarjoamme yhden taulun käyttöön kaikille asiakkailemme, mikäli seurue tai asiakas nauttii ravintolamme palveluista vähintään kolmen juoman verran. Jos ei käytä ravintolan palveluita, niin silloin veloitamme 5 €/taulu/h.

Omia tikkoja et tarvitse, sillä pelivälineet saa lainaan panttia vastaan. Eli voit jättää vaikka luottokortin, ajokortin tai 50 € rahaa tikkojen pantiksi. Toki omat tikatkin ovat sallitut.

Lapsille peli ei sovellu taulun korkeuden ja tikkojen terävyyden vuoksi. Alle 16 vuotiaat voivat pelata vain aikuisen seurassa.

Darts on loistava ajanvietepeli ja se on myös oikeaa kilpaurheilua. Peli on erittäin suosittu esimerkiksi Englannissa ja Suomessakin aktiivisia harrastajia on noin tuhat. 

Seurat voivat tulla pitämään talissa turnauksia ja treenejään. Tulemme varmasti järjestämään myös joitain leikkimielisiä keilaus/Darts kilpailuitakin.

Tässä muutamia esimerkkejä eri peleistä joita Darts taululla voi pelata. Suosituimpana pelinä tietenkin 501, mutta aloittelijoille ja miksi ei kokeneemmillekin sopivia pelejä ovat mm. Kellotaulu, Kenguru, Killeri, Kriketti jne...

Kannattaa myös ladata vaikka joku mobiili aplikaatio, jolla on helppo pitää tuloksia ylhäällä. Tavoitteenamme on tarjota tabletti tähän käyttöön tulevaisuudessa.

Yksi mahdollinen aplikaatio on DartCounter, josta löytyy myös suomen kieli. Englanniksi pelejä ja alustoja löytyykin sitten lukemattomia.                                  

 

kuva4

kuva6

kuva5