Tervetuloa Ruusulan keilahalliin!

 

Ruusulan keilahalli on Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva keilahalli.
Tuttavallisesti kutsumme Ruusulan keilahallia myös Ruusulaksi. Kyseessä on perinteinen illanviettopaikka pääkaupunkiseudulla ja kenties tunnetuin keilahalli vapaa-ajan viettäjien keskuudessa. Ruusula sijaitsee Töölön sydämessä. Voit tarkistaa tästä sijaintimme, mikäli tulet meille ensimmäistä kertaa. 

Ruusulan keilahallissa on 24 rataa joista vähintään puolet on aina varattu hohtokeilaajille. Suosituimpina aikoina perjantaina ja lauantaina, on koko halli hohtokeilailua. Ruusulan keilahallissa on myös neljä 9-jalkaista pool-pöytää sekä neljä darts-taulua. Ruusulasta löytyy myös uusi Biljard & Darts -Lounge, minkä voi vuokrata vaikka ysityiskäyttöön. Lisäksi tiloissamme on kaksi tyylikästä tilaussaunaa.

Ratavarauksen Ruusulaan teet kätevimmin kotisivullamme, kohdassa "varaa rata". 
Täältä löydät hinnat. Tutustu samalla myös sarjakeilaukseen ja keilailurannekkeeseen

Puhelimitse palvelemme aukioloaikoina numerossa 044 7004 302 ja sähköpostia voit lähettää osoitteeseen ruusula@bowling.fi . Avaamme MA - TO klo 14 ja LA - SU klo 12.

Yrityksille ja ryhmille
jotka tilaavat keilaratojen lisäksi esim. saunatilat, ruokailun tai kokouspaketin, suosittelemme yhteydenottoa suoraan myyntipalveluumme, puh. 044 7004 304.
Pyydä tarjous myös tyhy-päivästätarjouspyyntölomakkeen kautta. Tutustu lisää tarjontaamme yrityksille.

Nähdään Ruusulassa!

 hohtoradat ruusulassa