Vietä keilailusynttärit Talissa tai Ruusulassa

Tarjoilupaketti vaihtoehdot

Tarjoilut voit tilata ilman juhlaakin, vaikka urheiluseuran kauden päättäjäisiin. Tarjoilu ei edellytä keilavarausta.

Huomioithan, että hinnat eivät sisällä ratamaksuja.

Talin paketti 1

Hinta 10,90 € / hlö.
Sisältää popcornia, sipsiä, karkkia, keksejä, mehua sekä kenkävuokran. Tarjoillaan sovitusti joko ennen tai jälkeen keilauksen.

Talin paketti 2

Hinta 17,90 € / hlö.
Sisältää popcornia, sipsiä, karkkia, keksejä, hot dogin tai pizza slicen, kasvistikkuja, mehua, jäätelövuoren sekä kenkävuokran. Tarjoillaan sovitusti, joko ennen tai jälkeen keilauksen.

Ruusulan paketti 1

Hinta 10,90 € / hlö.
Sisältää popcornia, sipsiä, karkkia, limua sekä kenkävuokran. Tarjoillaan keilauksen yhteyteen.

Ruusulan paketti 2

Hinta 17,90 € / hlö.
Sisältää popcornia, karkkia, keksejä, pizza slicen, viinirypäleitä, limua, jäätelöannoksen sekä kenkävuokran. Tarjoillaan sovitusti, joko ennen tai jälkeen keilauksen, keilahallin erikseen katetuille pöydille.

Lisämaksusta syntymäpäiväpakettiin 

  • ohjaus 30 €/h (vain Talissa), Pyrimme järjestämään ohjaajan, mutta sen saatavuutta emme voi taata. Keilaohjaajamme ottaa ryhmänne vastaan n. 10 min enen varauksen alkua, opastaa välineiden valinnassa, sekä ohjaa ryhmää keilauksen ajan auttaen ja huolehtien sujuvan keilailun toteutumisesta
  • kabinetti 50 € Talissa, käytettävissä tunnin verran ennen tai jälkeen keilauksen. Myös tarjoilut katetaan kabinettiin, jos se on tilattu. Kabinettiin voitte jättää myös omat tavaranne ja kenkänne keilauksen ajaksi säilytykseen sen ollessa vapaana.
  • Synttärikeila 25€ - Ilahduta syntymäpäiväsankaria ikimuistoisella omalla keilalla. Keilassa lukee Happy Birthday! 
  • Yllätä synttärivieraat/syntymäpäiväsankari keila-aiheisella avaimenperällä 5,90€/kpl 

Jos kabinettia ei ole varattu ennakkoon, tarjoilupaketit katetaan Talin keilahallissa ryhmän koosta ja varaustilanteesta riippuen saliin. Ruusulan keilahallissa tarjoilut katetaan joko keilaratojen välittömään läheisyyteen tai erikseen katetuille pöydille.

Varaustilanteen mahdollistaessa, henkilökuntamme voi kattaa tarjoilut kabinettiin, vaikka kabinettia ei olisikaan tilattu.(vain Talissa)

Lataa synttärikutsu

Takaisin Perheet ja lapset -sivulle.