Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
Asset 3
  • IMG 3569
  • hw2
  • tapahtumat-1
  • lounge-1
  • seurat-1
  • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
  • Alkudrinksut

Pikkujoulut Tali Ruusula 2018 2

Pikkujoulut poikkeusaikana Talin ja Ruusulan keilahallissa 

Vietättekö etäpikkujouluja vai korvaatko pikkujoulut tänä vuonna keilailuarvosetelillä?

Voit järjestää pikkujouluohjelman henkilökunnallesi myös edullisen keilailuarvosetelin avulla. Arvosetelillä henkilökuntasi voi käydä keilaamassa perheen, ystävien tai työkavereiden kanssa jokaiselle sopivana ajankohtana.

Esim. 50 € arvoinen hohtokeilailuarvoseteli nyt vain 32€/kpl (alv 0%) ostettaessa vähintään 10kpl. Arvoseteli sisältää keilausta yhden ratatunnin + kengät max neljälle. Voimassa Talin sekä Ruusulan keilahallissa. Arvosetelin vastaanottaja saa siis itse valita, kumpaan halliin haluaa menä keilaamaan.

Soita myyntipalveluumme 044 7004 304 ja kysy lisää vaihtoehdoista tai lähetä meille sähköpostia yritysmyynti@bowling.fi niin vastaamme sähköpostitse tai soitamme ja kerromme lisää!

Jos pikkujoulujen vietto on teille mahdollinen,  tässä vaihtoehtoja:

Pikkujoulupakettimme sisältävät yhdestä kahteen tuntiin keilausta, keilakenkien vuokran, eteispalvelun ja valinnan mukaan joko pari juomaa tai maukkaan ja juhlavan illalliskattauksen. Keilahalleissamme on tunnelmallinen hohtovalaistus ja taustalla soi musiikkia, viimeisimpiä hittejä kuin myös klassikoita. Monet asiakkaamme viettävät peräkkäisiä pikkujouluja meillä, mikä tarkoittanee sitä, että pakettimme ovat olleet osallistujille mieleisiä. Lisäksi tilaisuuteenne on myös valittavissa edustustilat sekä saunat. Lisäaktiviteetteinä halleilta löytyy mm. biljardi sekä darts ja Talin keilahallilla on myös golfsimulaattori ja muita pelejä. 

Valittavissa on myös pikkujoulupaketti ilman ruokaa, jos esimerkiksi illallinen on jo varattu muualta. Tutustu Talin ja Ruusulan keilahallien pikkujoulujen sisältöön alla olevista linkeistä ja tee varauksesi pian.

Talin pikkujoulupaketit   

Pikkujoulut Tali Ruusula 2018 3 lounge hohtohalli 04 Pikkujoulut Tali Ruusula 2018 6

Ruusulan pikkujoulupaketit   

Pikkujoulut Tali Ruusula 2018 4 ruusulan baarin laheiset poydat 330 valoisat radat 330 Pikkujoulut Tali Ruusula 2018 5 

 varaa pikkujoulut tasta