BBO2022 LOGOvalkoinentausta800

Vuoden 2023 varausjärjestelmä on avattu

Varausjärjestelmä on sama kuin viime Brunswick Ballmaster Openissa eli Bowl4u. Käytä aiemmin luomaa tunnustasi. Mikäli olet unohtanut salasanasi voi palauttaa sen Bowl4u-sivulta löytyvän ohjeen avulla. Mikäli sinulla ei ole enää pääsyä aiemmin käyttämääsi sähköpostiin voi vaihtaa profiilissasi uuden sähköpostiosoitteen. Tämä kuitenkin edellyttää, että muistat vanhan salasanasi.

Mikäli et vanhaa tunnustasi pysty käyttämään voit luoda uuden. Silloin kuitenkin kannattaa olla yhteydessä Bowl4u ylläpitoon sivuilla olevan Contact valikon kautta ja pyytää turhan tunnuksen poistamista. Turhat tunnukset sotkevat pahimmassa tapauksessa varauksesi ja sinulla ei lopulta olekaan pelipaikkaa.

Kun sinulla on tunnukset ja olet kirjautunut profiiliisi, tarkista/täytä henkilökohtaiset tietosi kuten maa, sukupuoli, syntymäaika jne ja täytä myös lisenssinumerosi muodossa 01-123-123. Valitse liitoksi Finland, SKL. Kaikki tämä sujuvoittaa paitsi omaa asioimistasi myös esimerkiksi erien alkamista ajallaan. Sukupuolella on merkitystä tasoituksiin, syntymäajalla erikoiseriin, palkintoihin, hintaan, maalla tuloslistoihin jne. Henkilökohtaiset tietosi löydät klikkaamalla valikossa nimeäsi ja valitsemalla sen takaa Profiili.