BBO2022 LOGOvalkoinentausta800

Varausjärjestelmä aukeaa pian

Vuoden 2021 turnauksen varausjärjestelmä aukeaa launantaina 14.11.2020 klo 9:00.

Euroopanlaajuisesta koronatilanteesta ja sen mahdollisista muutoksista johtuen eivät euroopankiertueen normaalit peliaikojen peruutussäännöt ole voimassa vaan ensimmäisen/ainoan peliajan voi peruuttaa ilman pelkoa sanktioista. Peliaika tulee silti peruuttaa mahdollisimman hyvissä ajoin eikä esim. samana päivänä. Uusintojen peruutuksessa on normaali käytäntö ja sen voi peruuttaa ennen erän alkua ja pelimaksu tulee olla maksettu viimeistään puoltatuntia ennen erän alkua tai pelipaikka annetaan seuraavalle jonossa.
Koronatilanne voi pahimmillaan peruuttaa koko turnauksen, mutta tämän vuoden turnaus on järjestetty niistä lähtökohdista, että ulkomaalaisia pelaajia ei ole pakko saada paikalle. Riittää, että suomalaiset keilaajat osallistuvat lähes normaalilla aktiviteetilla. Nyt voi olla myös ainutkertainen tilaisuus selviytyä Brunswick Ballmaster Openin finaalipeleihin, koska karsintaraja jää varmasti ainakin jonkinverran normaalia tasoa alemmaksi.
Tällä hetkellä erissä on 54 pelipaikkaa eli erät pelataan 3 pelaajaa ratapari. Tilanne saattaa kuitenkin muuttua ennen turnauksen alkua ja pelaajamäärät erissä nousta normaaliin 72 pelaajaan.