BBO2021 500

Ei uusia finalisteja

Juhani Tonteri 3

Ei uusia finalisteja

Perjantai-iltana ei kirjoitettu uusia nimiä Ballmaster Openin karsinnasta jatkoon etenevien listalle. Kärkimies oli kilpailujen ensimmäisen karsintaerän jo nimiinsä vienyt Juhani Tonteri. Nyt hän oli tekemässä reilusti enemmän kuin teki viikko sitten perjantaina, jolloin syntyi 1392. Viimeisen sarjan hiipuminen 189:aan jarrutti kokonaistulosta, jota kertyi 1412. Sillä hän nousee nyt 24 parhaan joukkoon, josta mennään suoraan loppukilpailun toiseen osioon sunnuntaiaamuna. Mitenkään vahvasti hän ei tuolla joukossa ole, sillä takana rajalle on vain muutamia pelaajia.

Saksan Birgit Pöppler oli erän kakkonen tasoituksellisella tuloksella 1356 ja sillä tuloksellahan ei nyt mihinkään ylletä. Tämä oli pelatuista 18 karsintaerästä ainoa, josta ei saatu uusia finalisteja.

Päivä jatkuu 250-eXtran finaalilla, johon osallistumisoikeuden saivat kaikki karsinnassa yli tuon tuloksen keilanneet, jotka olivat maksaneet kympin lisämaksun. Ensimmäisellä kierroksella on saatava pakasta pois vähintään kahdeksan keilaa, toisella kierroksella vähintään yhdeksän ja sen jälkeen peliä saavat jatkaa kaikki kaadon tehneet aina siihen asti, että voittaja on selvillä. Voittaja kuittaa tuhannen euron shekin.

Huomenna Talissa keilataan kaksi karsintaerää, kello 10.00 ja 14.00. Niiden jälkeen illalla pelataan desperado ja sitten aloitetaan loppukilpailu ensimmäisellä osiolla, jossa keilaa 48 urheilijaa.

Seija Lankinen