BBO2021 500

Pasasella iloinen iltailme

Sanna Pasanen tuulettaaPerjantai-illan iloisin ilme löytyi erän jälkeen Sanna Pasasen kasvoilta, kun hän kolmannella yrittämällään punnersi loppukilpailuun vievän tuloksen 1444. ”Nyt on tosi helpottunut olo”, Sanna huokaisi. ”Päätin siinä viidennessä sarjassa, kun tuli vähän vaikeaa, että kyllä minä tämän osaan. Pallo ei oikein enää mennyt kunnolla ja sitten sitä vähän kahvasinkin. Pallon vaihto siihen loppuun meni oikein ja tämä oli taas jo helpompaa”, Sanna jatkoi. Erityisen aiheen tyytyväisyydelle hän sai siitä, että nyt ei tarvitse enää huomenna neljän erään mennä karsintaa keilaamaan. ”Olemme huomenna menossa häämessuille ja nyt ei tarvitse siellä hosua, voi ottaa sen ihan rauhassa”, Sanna kertoi ja paljasti samalla, että hän ja hänen kihlattunsa Jere Oksanen menevät naimisiin puolentoista vuoden kuluttua.

 

Erän kovimmat lukemat pyöritti yhden 300-sarjan siivittämänä Ruotsin Peter Hellström, 1477. Hän ei ollut maksanut 300eXtran pelimaksua, joten sunnuntai-illan loppukilpailussa häntä ei nähdä. Erässä kakkoseksi ja jatkoon itsensä pelasi Lahden Valtin Jesse Launia (kuvassa alhaalla), 1466. Se riittää tällä hetkellä karsinnassa seitsemännelle sijalle, ja näin Launia on menossa suoraan loppukilpailun toiseen vaiheeseen, joka alkaa vasta sunnuntaiaamuna. Tuolle toiselle kierrokselle pääsee suoraan karsinnan 12 parasta. 

Ruotsin Jenny Wegner teki myös kelpopisteet 1424. Aiemmin tänään haastattelussa piipahtanut Japanin Misaki Mukotani oli nyt radoilla enemmän ”kotonaan” ja teki hienon tuloksen 1416, jolla todennäköisesti mennään loppukilpailuun.

 

Seija LankinenJesse Launia