BBO2021 500

50 päivää starttiin!

Aika rientää ja 49. kerran pelattavan Brunswick Ballmaster Openin starttiin on enää 50 päivää. Ensimmäinen karsintaerä ”Early Bird” keilataan perjantaina 4.1. alkaen kello 14.00. Kaiken kaikkiaan ensimmäisenä viikonloppuna pelataan kuusi erää, joista neljä on nyt täynnä eli vilkas startti on kisalle tulossa. Jälkimmäisen kisaviikonlopun eristä kaksi on täynnä ja tasaiseen tahtiin pelaajia rekisteröityy ja tulee ja varauslistoille.

Tunnelma Talissa tammikuun alussa on takuuvarmasti kansainvälinen, sillä tällä hetkellä ilmoittautuneita on 18 maasta ja useita aiempina vuosina pelaamassa käyneitä vielä odotellaan listoille. Turnaukseen on rekisteröitynyt yli 400 keilaajaa, joista 385 on tehnyt vähintään yhden varauksen. Eniten kilpailijoita on luonnollisesti kotimaasta, toiseksi eniten varauksia ovat tehneet ruotsalaiset ja kolmanneksi eniten virolaiset.

Viime vuosina Talissa katsojia hurmannut Singaporen maajoukkueryhmä nähdään Talissa myös ensi vuonna. Nimiä Singaporen päävalmentaja Jason Yeong-Nathan on luvannut ilmoittaa lähiviikkoina. Viimeisimmistä voittajista tulonsa on varmistanut Englannin Paul Moor, joka korjasi voiton vuonna 2015. Voittoa puolustava Jane Sin Li on viime ajat kilpaillut eri puolillla maailmaa tiiviiseen tahtiin, eikä ole vielä vahvistanut tuloaan Taliin tammikuussa.

Seija Lankinen