BBO2021 500

Kohti kenraaliharjoitusta

Ilmoittautuminen 2019 Brunswick Ballmaster Openiin on avattu ja peliaikojen varaaminen on käynnistynyt vilkkaasti. Ensimmäisten joukossa peliaikansa varasi Misaki Mukotani, joka muistini mukaan on ensimmäinen Ballmasteriin saapuva japanilaiskeilaaja. Mahtavaa saada jälleen lisäväriä turnaukseen.

Tuleva turnaus on merkittävä, sillä seuraavana vuonna keilataan historiallinen 50-vuotisjuhlaturnaus. Aiemmin radoilla käyneille pelaajille kaikki on jo tuttua, mutta ensikertalaisille 2019 turnaus on oiva tilaisuus makustella tunnelmia Talissa ennen juhlavaa 50-vuotiskilpailua.

Turnaus käynnistyy tammikuun 4. päivä ja TV-finaalit keilataan reilu viikko myöhemmin 13. päivä. Luvassa on jälleen paljon säpinää ja jännitystä Tali radoilla.

Tämän vuoden kisahotelli on Hilton Kalastajatorppa, merellisissä maisemissa Munkkiniemessä. Välimatka Talista Kalastajatorpalle on lyhyt ja taittuu helposti vaikka kävellen. Toisena hotellivaihtoehtona on Sokos Hotelli Presidentti Helsingin keskustassa.

Kisaorganisaatio on vanha tuttu ja osaava Bowling Oy:n tiimi, johon itse sain liittyä nyt syksyllä. Turnauksen lehdistövastaavana ja sihteerinä saan olla paljon tekemisissä kilpailijoiden kanssa ja odotankin yhteistyötä suurella mielenkiinnolla ja innolla.


Seija Lankinen