BBO2021 500

Lehtosella voitokas senioridebyytti, keilasi karsintakärkeen

Kimmo Lehtonen keilasi Brunswick Ballmaster Openin seniorierässä ensimmäisen virallisen seniorikisansa ja otti heti luulot pois muilta ikätovereiltaan. Vastusta hän sai vain ”ali-ikäisiltä” Niko Oksaselta ja Kari Hurrilta.

Lehtonen otti heti komennon haltuunsa, mutta Niko Oksanen ei antanut periksi ja tämä kaksikko eteni tiukassa tuntumassa kovaa tahtia. Kari Hurri oli hänkin hyvässä tahdissa, mutta koko ajan aavistuksen kärkikaksikon takana. Viidennessä sarjassa sankarit Lehtonen ja Oksanen sattuivat samalle rataparille ja siinä Kimmo näytti juniorille kaapin paikan. Hän löi pöytään 267 ja repäisi eron yli viidenkymmenen pisteen. Lehtonen hoiteli viimeisenkin sarjan komeaa tahtia ja voittotulos 1443, joka on koko karsinnan ykköstulos, tietää varmaa finaalipaikkaa. Oksanen piti lopussa ahdistelemaan nousseen Hurrin reilusti takanaan tuloksin 1398 – 1361.

-       Senioreissa keilaaminen on hauskaa, aion aloittaa nyt uuden, aktiivisen uran. Huhtikuussa on tarkoitus käydä Floridassa pelaamassa PBA 50 kiertueen kilpailu ja myöhemmin vielä seniorien US Open Vegasissa. SM-kisat käyn varmaan heittämässä, vaikka finaalin aikaan olenkin reissussa, Kimmo kertoili tyytyväisenä.

-       Seniorien MM-kilpailut kiinnostava myös. Seuraavissa meillä olisi mahdollisuus saada mahtava jengi: Mika (Koivuniemi), Lasse (Lintilä), Roope (Mika Luoto) ja eikös Manekin (Petri Mannonen) niihin ehdi. Ja minä tietysti.

Kimmo Lehtonen 1 seniorivoitto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seniorikisan kakkospaikan vei Kari Murtomäki 1341 ja kolmanneksi keilasi Olli Hossi 1303.

Senioreiden kolme parasta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat Seija Lankinen