BBO2021 500

Kimmo Lehtonen neloserän ykkönen

Brunswick Ballmaster Openin naisten ja alle 200-keilaajien nimikkoerän vei kumpaankaan ryhmään kuulumaton Kimmo Lehtonen. Juuri senioriksi siirtynyt Lehtonen kävi tiukkaa kisaa myös ”ulkopuolisen” Pyry Puharisen kanssa, mutta käänsi lopussa pelin itselleen tuloksin 1354 – 1321.

KimmoLehtonen500

Kimmo Lehtonen ja Pyry Puharinen kävivät kiivasta kamppailua erän ykköstilasta, jossa Lehtonen oli koko ajan muutamalla pisteellä niskan päällä. Viidennessä sarjassa Kimmo repäisi 40 pisteen johdon, joka piti myös viimeisen sarjan jälkeen.

-       Ihan mukavan tuntuinen olosuhde, kunhan oikean tavan keksii. Minulla on ollut ongelmia keilojen lähtemisessä, en ole kahdella yrittämällä saanut kuin reilua 230-sarjaa, isot ovat puuttuneet. Pelipaikka on sama, kuin minulla on ollut 40 vuotta, siitä ykkös-kakkosmerkkien välistä, Kimmo naurahti.

-       En osaa sanoa, onko oikealla tai vasemmalla eroa, minulle tuo on täysin merkityksetön keskustelu.

-       En usko, että tuo tulos riittää edes keräilyeriin, sittenhän sen näkee, kun ulkomaalaiset tulevat ensi viikolla, Lehtonen jutteli pelistään.

-       Huomenna on kiva lähteä elämäni ensimmäiseen viralliseen seniorierään, Kimmo heitti lopuksi.

naiset500

Naisia erässä oli 17, joista parhaan tuloksen keilasi Senni Savikurki, 1246. Sennin keskiarvo jää myös alle 200, mutta näiden kahden kisan paremmuusjärjestys on, tietenkin, naiset ensin. Toinen naisten kisassa oli Reija Lundén 1206 ja kolmas Jaana Taavitsainen 1200.

alle200 500

Kati Vähä-Koivisto kruunattiin alle 200-keskiarvolaisten voittajaksi, kakkonen oli Helena Styrman ja kolmas Kalle Kuronen.