BBO2021 500

Pasi Uotila aloitti parhaiten

Ykköserän voittaja Pasi UotilaBrunswick Ballmaster Open vuonna 2018 on avattu Early Bird erällä ja heti saatiin kovia tuloksia. Parhaan teki Pasi Uotila, 1407.

Heti alussa huomattiin, että tämänvuotinen ratahoito mahdollistaa korkeat tulokset. Joonas Jähi ja Jarno Marjakangas hätyyttelivät jopa kolmesatasta. Jarnon jono loppui yhdeksänteen ruutuun, mutta Joonas laittoi yksitoista peräkkäin, ennen viimeisen heiton epäonnistumista, mikä kaatoi vain seitsemän keilaa, 297.

Jähi ja Niko Oksanen veivät erää, mutta takana vaani useampia kavereita. Lopulta voiton vei hyvällä loppunousullaan Pasi Uotila, joka viimeisteli 1407 tuloksensa 259 sarjallaan. Kakkoseksi pelasi Oksanen, jonka hiemoinen hiipuminen antoi tuloksen 1382. Seuraavat sijat ottivat Petteri Salonen ja Joonas Jehkinen, molemmat tekivät 1360. Jähi sukelsi viimeiseen sarjaan 154 ja putosi kauas taakse.

Uotila oli luonnollisesti tyytyväinen tulokseensa:

-       Tuuria vähän kävi, mutta kyllä pelikin kulki, Pasi aloitti.

-       Olosuhde on fressillä jopa helppo, jos käyttää tarpeeksi vahvaa palloa. Eikä jatkokaan kauhean vaikeaa ollut. Öljyä on paljon, mutta viimevuotiseen verrattuna muutos tuntui olevan loogisempi. Toki sehän riippuu edellä pelaavista. Vaikeuksia ei ollut, mutta välineet ovat oleelliset, Uotila tuumiskeli.

-       Oma tulokseni varmaankin riittää loppukilpailuun, mutta muilla on jo hankalampaa. Arvaisin ensimmäisen erän perusteella rajaksi 1370, mutta eipä tuota vielä osaa sanoa, otanta on niin pieni, Pasi päätteli.

 

Kuva Seija Lankinen