BBO2021 500

Lauantai oli erikoiserien päivä

Aamu alkoi lumimyräkällä ja päivä nuorten ja alle 185 keskiarvon omaavien erällä. Joukkoon oli mahtunut myös muutama näihin ryhmiin kuulumaton pelaaja.

Nuorten ja koko erän paras oli Lassi Aalto (kuvassa keskellä) kelpo tuloksella 1315. Viime vuonna tuolla tuloksella meni kirkkaasti turnauksen alkupään erien kuudella extrapaikalla jatkoon. Tällä hetkellä on vielä hiukan vaikea sanoa tuleeko tulos finaaliin riittämään. Nuorista toinen oli Kert Truus Virosta ja kolmas Juho Havanko.

Nuoret keilaajat

Paras alle 185-keskiarvon keilaaja oli Viron Marek Tamsoo (kuvassa keskellä). Muut palkinnot pokkasivat Eemil Hyrkkö ja Anne Kokkola.

Alle 185 keilaajat

Päivän toinen erä keräsi paikalle naiskeilaajat ja alle 200 keskiarvon pelaajat. Parasta vauhtia erässä piti kuitenkin mies näiden ulkopuolelta, Jari Ratia. Ratia oli turnauksen kolmas neljäntoista ylittäjä. Videostreameista löytyy myös Jari Ratian 300 pisteen yritys neljänten sarjaan. Kelaa video kohtaan 2:05:00 katsoaksesi hidastusta Jarin heitoista.

Paras nainen oli Reija Lunden tuloksella 1356, jolla mitä suurimmalla todennäköisyydellä mennään finaaliin. Eli vähintään yksi nainen on finalistien joukossa. Reija kuvassa keskellä. Muut palkinnot menivät Marjo Hirvoselle ja Krista Pölläselle.

Naiset

Alle 200-keskiarvon keilaajista paras oli Kalle Pinomaa (kuvassa keskellä), jonka 1308 tulos olisi ainakin vuosi sitten riittänyt finaaliin asti. Muuta palkitut olivat Petri Riikonen ja Jaana Anttas.

alle 200 ka

Pelit jatkuvat aamulla klo 11:00 seniorien erällä. Muita senioreja on kirittämässä viime vuoden voittaja, seniorikeilaaja Parker Bohn III.