Vietä tiimisi kanssa tyhy-päivä Talin keilahallissa

Talin keilahalli sijaitsee Talin liikuntapuistossa, joten päivästä on mahdollista suunnitella varsin monipuolinen.

  • Talin keilahallin tyhy-päivä sisältää keilausta, mutta voit lisätä päivään myös muita lajeja Talin liikuntapuiston monipuolisesta tarjonnasta. 
  • Käytössäsi on monipuoliset ravintolapalvelut, mahdollisuus saada ohjausta keilaukseen, sauna ja kokoustilat.
  • Keilaus sopii kaikille, siksi osallistumisprosentti on yleensä suuri.  
  • Yritysten tyhy-päivien suunittelu kassamme on helppoa.
  • Lähellä vietetty tyhy-päivä säästää kustannuksia.

Tyhy-pakettimme, alkaen 6 hengen ryhmille, sisältää 1,5 h ohjatun keilakisan, kenkävuokran, kisasuunnittelun, kisaisännyyden ja voittajan julkistuksen. Hinta 30 € per henkilö. Voit varata  myös keilausta ilman ohjattua kisaa. 

Pyyda tarjous oikea

 

Lue myös Ruusulan keilahallin tyhy-päivästä!

uudet kotisivut panorama radat 660     
Jos aamupäivällä on oltu eri lajeissa, voi iltapäiväksi kokoontua yhdistävän lajin ääreen keilaamaan. Tämän jälkeen voitte nauttia ravintola Tali Cafe:n palveluista. Kysy lisää tyhy-päivän vietosta, autamme ideoinnissa. Muistathan, että keilailu sopii kaikille ja valitsemalla Talin keilahallin, säästätte kustannuksissa, sillä olemme lähellä, keskellä Helsinkiä.36 keilarataamme mahdollistavat suurienkin ryhmien tyhy-päivän vieton. Tutustu myös muuhun lajitarjontaan keilauksen rinnalla  www.talinliikuntapuisto.fi .


Kaipaisitko puhujaa tyhy-päivääsi? Tutustu tästä liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten esityksiin, joita voit tilata tapahtumaasi. Talin muusta tyhy-ohjelmasta näet täältä lisätietoa.