Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
bm teksti
  • IMG 3569
  • hw2
  • tapahtumat-1
  • lounge-1
  • seurat-1
  • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
  • Alkudrinksut

Talin keilahallin kilpailutoiminta

Talin keilahalli on Suomen suurimpien kilpailutapahtumien näyttämö. Talin keilahallissa järjestetään vuosittain yksi Euroopan keilailukiertueen (EBT) ja maailman keilailukiertueen (WBT) suurimmista osakilpailuista Brunswick Ballmaster Open. Lisäksi vuosittain pelataan muita kansallisia huipputapahtumia kuten miesten ja naisten SM-liigaa sekä rankingkiertueen osakilpailuja. Miesten avoimet SM-kilpailut on viimeksi keilattu Talin keilahallissa keväällä 2014. Kansainvälisistä arvokilpailuista viimeisimpänä Talissa on järjestetty juniorien EM-kilpailut keväällä 2017. 

Lisäksi Talin keilahallissa pyörii lähes viikottain jonkun aktiivisen helsinkiläisen keilaseuran järjestämä kilpailu. Talin keilahallin kilpailukalenterin löydät Helsingin Bowlingliiton sivuilta. Kilpailukalenteri kertoo mitä kilpailuja tällä kaudella on jo pelattu ja mitä on vielä tulossa. Helsingin Bowlingliiton Tulospörssistä löydät myös Talin keilahallissa pelattujen kilpailujen tulokset.

Talin keilahallissa keilataan myös erilaisia vähemmän virallisia kilpailuja ja leikkimielisiä liigoja. Näistä tunnetuimmat ovat Firmaliiga maanantai-iltaisin ja veteraanien Liiga 60 tiistaisin, joka täyttää Talin keilahallin lähes kokonaan noin viideksi tunniksi. Syksystä 2016 alkaen on Talissa pelattu myös Talin Starttia, joka on kaikille, myös rekisteröitymättömille suunnattu leikkimielinen kilpailu.

Tulossa olevia suurempia kilpailutapahtumia          BBO2018 768
Junnutour   25.-26.8.2018  
Ranking   22.9.2018  
Ranking   20.10.2018  
Ranking   10.11.2018   
Ballmaster   4.-13.1.2019  
Firmakeilailun EM-kilpailut   toukokuu 2019  

 

Talin keilahallissa on suuremmissa tapahtumissa käytössä myös Online Scoring -palvelu, josta näkee tuloslaskimien ylämonitorien informaation myös netissä. Suuremmissa tapahtumissa on käytössä myös Online Result Service -tulospalvelu, johon pelaajien sarjat päivittyvät automaattisesti aina sarjan valmistuttua.

nettisivu alalogot Talicafe Ballmaster Eyc2017