Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
Asset 3
  • IMG 3569
  • hw2
  • tapahtumat-1
  • lounge-1
  • seurat-1
  • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
  • Alkudrinksut

Perheet ja lapset

Keilailu on mitä mainion tapa viettää aikaa koko perheen kesken. Me Talin ja Ruusulan keilahalleissa pyrimme aina ottamaan huomioon myös perheiden tarpeet. Meillä on hyvät ja laadukkaat välineet myös perheiden pienimmille. Keilaus onnistu esimerkiksi ränniesteiden avulla. Me olemme myös laatineet tuotteita perheille ja lapsiryhmille, sekä järjestämme vuosittain muutamia perheille suunnattuja tapahtumia.

Lauantaisin klo 16:00 – 18:00 Talin keilahallissa on edullinen perhehohto. Mikäli keilahallissa on poikkeuksellisesti perhehohdon aikaan menossa jokin turnaus, on perhehohto nimestään huolimatta valoisaa keilailua, mutta hinta on sama edulinen hinta.

Talin keilahallissa on järjestetty jo 10-vuotta suosittu Halloween-naamiaisjuhla. Talin keilahallin Halloween on ollut erityisesti lapsiperheiden suosiossa.

     

perhe

 

Pallo ja kengät

 

Talin keilahalli

Lapsiperheet ovat tervetulleita Talin keilahalliin myös perjantai-iltaisin. Tunnelma ei ole niin ravintolamainen kuin useimmissa keilahalleissa. Perjantai-illat keilataan valoisassa lukuunottamatta marraskuuta ja sen lähiviikkoja. Silloin suosittelemme perheille esimerkiksi lauantain alkuiltaa tai sunnuntaita.

Perhepakettimme (1-2 aikuista ja 1-6 lasta) sisältää kaksi rataa tunniksi, keilakengät kaikille sekä yhden limu pullon/hlö. Hinta on edullinen 65 €. Tällä paketilla saatte keilata rauhassa omalla rataparillanne vaikka aikuiset toisella ja lapset toisella radalla. Ota myös naapurin lapset mukaan tai yhdistä perhepaketti ja synttäritarjoilut. 

 

Ruusulan keilahalli

Ruusulan keilahallissa on arkisin hyvin tilaa myös perheille. Viikonloppu illat ovat ehkä enemmänkin aikuisempaan illanviettoon, mutta arkisin ja viikonloppu päivisin Ruusulan keilahallissa viihtyvät mainiosti myös perheet. Ruusulassa pääsee hohtokeilaamaan aina, sillä melkein puolet hallista on aina hohtovalossa. 

Molemmissa keilahalleissa löytyy paljon välineitä myös perheiden pienemmille, sekä ratoja joissa on ränniesteet (eli bumpperit) 

     

Syntymäpäiväjuhlat

Talin tai Ruusulan keilahallissaon helppo tapa järjestää mieleenpainuvat synttärit perheen pienimmille tai vaikka vähän suuremmillekin ilman jälkien siivousta kotona.

 

Kuinka toimia?

Voit laittaa meille sähköpostilla varaustiedustelun ja me vastaamme sinulle tarjouksen kera tai voit soittaa meille ja kysyä lisää. Keilaratoja kannattaa varata yksi rata n. 3-5 henkilölle ja keilaajaksi 1 -1,5 h. Tarjoiluvaihtoehtomme sisältävät sitten kaiken muun. Kabinetin ja keilaohjauksen voi myös helposti liittää varaukseen. Tutustu tarjoilupaketteihimme. 

 

Varaus olisi hyvä tehdä vähintään viikkoa ennen ja tarkka henkilömäärä tulee tietää 3 arkipäivää ennen varausta. Kannattaa pyytää osallistujat paikanpäälle n. 15 minuuttia ennen keilauksen alkamista. 

 

Lataa synttärikutsu. 

  synttaritytto