Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
BM21web
  • Old School 125 10ft 8Lane thumb
  • Pin Addiction 144-A 10ft 4Lane 430x155
  • Defy
  • bbb 2014 headers 950x370 mod hm pg
  • sello1

Referenssejä toimittamistamme keilahalleista

Suurin osa keilailualan toimijoista Suomessa ja Baltiassa ovat viime vuosien aikana valinneet toimittajaksi luotettavan Oy Bowling Ab:n ja tekniikaksi johtavat Brunswick-keilahallilaitteet. Harkitsitpa minkä kokoista projektia tai keilahallin modernisaatiota tahansa, ota yhteyttä Keilailupalveluun. Autamme mielellämme ja toimitamme ajoissa sen minkä lupaamme.
     
bowlcircus  

Bowlcircus on Suomen suurin keilahalliketju, joka toimii viidellä paikkakunnalla. Bowlcircus on alusta asti valinnut yhteistyökumppaniksi Oy Bowling Ab:n ja laitteiksi toimintavarmat Brunswick-tuotteet. Osa Bowlcircus viihdekeskuksista pyörittää myös virallista keilakilpailutoimintaa.

V3gsxA22

     
space bowling
 

Space Bowling & Billiards –viihdekeitaat toimivat Tampereella ja Porissa. Restamax ravintolakonserni on valinnut toimittajaksi Oy Bowling Ab:n jo kolmeen projektiinsa. Keilanpystytyskoneina käytetään ravintolaympäristöön sopivia Brunswick StringPin –narukoneita.

V3string

     
Hollywood Bowling  

Hollywood Bowling –viihdekeskus Jyväskylässä. Restamax ravintolakonserni on valinnut toimittajaksi Oy Bowling Ab:n jo kolmeen projektiinsa. Keilanpystytyskoneina käytetään ravintolaympäristöön sopivia Brunswick StringPin –narukoneita.

V3string

     
bowldinerlogo-178px-2014  

BowlD1ner ravintolakeilahalli viihdekeskus Iso C:ssä Kuopiossa on valinnut tekniikakseen luotettavat Brunswick keilahallilaitteet. BowlD1ner valitsi keilaradoiksi Suomen ensimmäiset värilliset Brunswick ColorFull –keilaradat.

VectorPlusgsxenvoycolorfull

     
Liikelataamo  

Koko kansan olohuone Liikelataamo on keilausta ja hauskanpitoa. Hopeiset Brunswick ColorFull -keilaradat eivät jätä ketään kylmäksi. Värilliset radat eivät ole este viralliselle keilakilpailutoiminnalle vaan Liikelataamosta on muodostunut yksi Keski-Suomen aktiivisista kisailupaikoista.

vectorgsxA22colorfullpmask

     
kuulsaal2  

Kuulsaal Viimsi Virossa on koko perheen viihdekeskus. Viimsiin asennettiin yhdet Euroopan ensimmäisistä tabletteja hyödyntävistä uusista Brunswick Sync –pistelaskimista.

syncgsxenvoy

     
kuulsaal kesklinn  

Kuulsaal Keskilinn päivitti järjestelmänsä 2017 kesällä keilailun markkinajohtajiin, uuteen Sync -crm järjestelmään ja aina luotettaviin GS-X -keilakoneisiin.

syncgsx

     
vesileppis2  

Vesileppis Bowling Leppävirralla on osa Leppävirran kunnan aktiivista liikuntatoimintaa kuntalaisille. Vesileppis Bowling –keilahallista löydät Brunswick keilahallitekniikan lisäksi myös Brunswick Center Stage –kalusteet.

VectorPlusHDgsxenvoypmask

     
puisto logo footer  

Puisto Bowling Kajaanissa on monipuolinen vapaa-ajan viettopaikka, jossa pääset keilaamaan, nauttimaan monipuolisesta ruoasta sekä ystävien seurasta. Kajaanissa on Suomen esimmäiset tabletteja hyödyntävä uudet Brunswick Sync –pistelaskimet.

syncgsxcolorfull

     
pelixirlogo tra  

Pelixir pohjois-Suomen kasvava keilahalliketju Iisalmessa, Oulussa ja nyt viimeisimpänä Kempeleellä kauppakeskus Zeppeliinin vieressä

VectorPlusgsxenvoyA22

     
pelixirlogo tra  

AMB ja kaksi keilahallia Tallinnassa, toinen Rocca Al Maren vieressä ja uusin mustamäen akateemisella alueella.

syncgsxenvoyA22vectorpmask

     
Nykyaikaiseen keilahalliin kuuluu aina lasten keilailua helpottavat Brunswick PinBall Wizard –ränniesteet ja hohtokeilailua tehostava Lightworx –valaistus rännien välissä. Useimpiin uusiin keilahalleihin toimitamme myös nykyaikaisen väriä vaihtavan keilojen valaistuksen sekä tarvittaessa koko multimediajärjestelmän valoineen, äänineen ja videojärjestelmineen. Uusimpana wow-efektinä saa myös MagixLanes -interaktiiviset radat, jolloin radan pinnassa olevat efektit reagoivat pallon liikkeeseen radalla. 

logot