Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
bm teksti

Keilailuranneke

Talissa suuren suosion saavuttanut keilailuranneke on nyt myös Ruusulassa!

Keilailuranneke on henkilökohtainen päivämaksu, jonka henkilö maksaa kerran saman vuorokauden aikana. Tämän jälkeen saa keilahallin sulkeutumiseen asti keilata niin paljon kuin jaksaa, mikäli vapaita ratoja riittää. Välillä voi pitää taukoa ja istua keilahallin ravintolatiloissa syömässä ja juomassa, pelata välillä biljardia tai harrastaa muita aktiviteetteja. Tauon jälkeen voi palata takaisin keilaamaan.

Keilailuranneke sisältää myös kenkävuokran. Jos siis tulet kaksin kaverisi kanssa hohtokeilaamaa, on jo tunnin keilaaminen kalleimpaan aikaan rannekkeilla edullisempaa kuin normaalilla tuntihinnalla. Teidän ei myöskään tarvitse murehtia loppuuko aika kesken vaan voitte keilata sarjanne loppuun.

Aikuisten keilailuranneke maksaa 22€, erityisryhmät maksavat 16€ ja Suomen keilailuliittoon kuuluvat juniorit 14€.

Huomioithan, että keilailuranneketta käyttäessäsi, ei rataa voi varata etukäteen! Voit kuitenkin aina varata normaalin tuntihintaisen radan ja halliin saapuessasi tiedustella onko rannekkeella keilaamiseen tilaa. Mikäli vähintään noin 1/3 keilahallin radoista on vapaana seuraavan tunnin ajan voitte ostaa rannekkeet ratatunnin sijaan. Tarvittaessa rannekkeella keilaavia tiivistetään samoille radoille varaustilanteen mukaan. Mikäli halli tulisi täyteen ratahinnalla keilaavia, pitävät rannekekeilaajat sillä aikaa taukoa.

Talin 36-radalla ja Ruusulan 24-radalla rannekkeella mahtuu useimmiten hyvin keilaamaan lukuunottamatta Ruusulan PE-LA klo 16:00-20:00 välistä aikaa. Vastaavasti Talissa rannekkeella voi PE-LA iltana yleensä keilata vaikka koko illan. Joskus Talissa saattaa kuitenkin olla tapahtumia joiden aikaan rannekekeilaamiseen ei välttämättä löydy ratoja. Varaustilannetta voi myös itse etukäteen katsoa netistä tai tiedustella puhelimitse.

Kysy mahdollisuutta rannekekeilailuun jo ensi kerralla!