BBO2021 logo 500

Rauli Raita tehoveteraani

Veteraanien parhaatKarsinnan kahdeksas erä oli viimeinen erikoisryhmälle suunnattu erä, siinä keilasivat veteraanit omista erikoispalkinnoistaan. Tehokkaimmin kyytiä keiloille heistä antoi Patterin Rauli Raita (kuvassa keskellä). Viiteen ensimmäiseen sarjaan Raulilla oli koossa pisteet 1138, mutta viimeisen sarjan notkahdus pudotti loppulukeman tulokseen 1316. Sillä hän kuitenkin pokkasi itselleen uuden Brunswick pallon. Kaksi muuta palkittua veteraania olivat SC:n Timo Murto (kuvassa vasemmalla) ja Mainareiden Markku Puurunen.

Erän kovimmat pisteet takoi Mistralin Magnus Lönnroth. Toisen kerran yrittämässä käynyt Mankku aloitti rauhallisella tahdilla, kolmeen ensimmäiseen sarjaan 612. Pelin jälkipuolisko sujui huomattavasti paremmin ja 735 tuloksella Mankku nousi kokonaistulokseen 1347.
- Alku sujui aika tahmeasti. Osuin kyllä taskuun ihan hyvin, mutta en vain saanut keiloja lähtemään. Neljännen sarjan alusta rupesi sitten jo pakka putoamaan, varmaankin siinä jo vähän yliyrittäminen loppui, kun peli oli ”jo mennyt”. Pystyin sitten keilaamaan koko loppupelin melko rennosti, Mankku tuumasi.

Helsinkiläinen Kiffen ja Someron Keilaajat halusivat juhlistaa Ballmaster Openia omalla seuraottelullaan, jonka he karsinnan yhteydessä pelasivat. Kiffen oli tässä ottelussa isäntä myös radoilla ja voitti matsin tuloksin 6261-6172.

Päivän toinen erä alkaa kello 14.00. Siinä radoilla on useita nimekkäitä lajihuippuja, joten katsottavaa Talissa iltapäivälläkin riittää.

Seija Lankinen