BBO2022 LOGOvalkoinentausta800

Neljäs erä paketissa

Kolme parasta alle 185 kaBallmaster Openin 50-vuotisjuhlakilpailun neljäs karsintaerä on pelattu. Parhaan tuloksen 1316 loihti Kouvolan All Starsin Rami Mukkula (kuvassa alla)

Pelixir-seuran Niilo Pirinen (kuvassa keskellä) nousi voittajaksi tässä alle 185 keskiarvon pelaajille suunnatussa erässä ja pokkasi itselleen Brunswick keilapallon. Kisalahjakorteille hänen takanaan ylsivät Harri Katajisto (vasemmalla), BadBoys, ja Veijo Lyytikäinen, ParKe. Pirisen voitto kirjattiin lukemin 1176, Katajisto teki 1138 ja Lyytikäinen 1136. 

Karsinnan kärjessä jatkaa sitkeästi eilen ensimmäisessä erässä tuloksen 1392 pudottanut Juhani Tonteri, Bay. Myös kaksi seuraavaa sijaa ovat tänään pysyneet eilen niille yltäneiden miesten käsissä, TKK:n Jarno Lahti on toisena ja TPS:n Jarno Marjakangas kolmantena. Lahti jäi Tonterista pisteellä ja Marjakangas puolestaan pisteellä Lahdesta.

Lauantai-iltana keilataan vielä päivän kolmas ja koko turnauksen viides karsintaerä. Siinä mukana on mm. kaksinkertainen turnausvoittaja Kimmo Lehtonen sekä vuonna 2008 nimensä voittajien listalle raapustanut Jouni Helminen.

Seija Lankinen

 

Rami Mukkula