BBO2021 logo 500

ParaChallenge tarjoaa hienoja elämyksiä

Timo ToivonenEsittelemme ylpeinä uuden kilpailumuodon Brunswick Ballmaster Open kilpailun ohessa. Järjestämme torstaina 9.1. ennen juhlaerää kilpailun liikuntavammaisille, näkövammaisille, elinsiirron saaneille sekä kuuroille näyttääksemme, että keilailu urheilulajina sopii aivan kaikille riippumatta rajoitteista. Kaikilla ParaChallenge -haastekilpailuun osallistuvilla ei ole mahdollisuutta muuten osallistua EBT turnaukseen ja sen vuoksi haluamme tarjota heille mahdollisuuden olla osa Brunswick Ballmaster Openin 50-vuotisjuhlaturnausta.

Olemme kutsuneet kilpailuun kansainvälisesti meritoituneita urheilijoita, joilla on maailmanmestaruuksia, Euroopan mestaruuksia, maailmanennätyksiä sekä Suomen mestaruuksia. Heidän apuvalmentajinaan tulee toimimaan mm. sellaisia tunnettuja legendoja kuten Parker Bohn III ja Walter Ray Williams Jr.

Tulkaa siis kannustamaan tämän uuden kilpailun osallistujia, tehdään tapahtumasta ikimuistoinen sekä pelaajille että katsojille. Haluamme myös kiittää kaikkia tapahtuman tukijoita, sillä ilman heitä ParaChallenge kilpailua ei olisi mahdollista toteuttaa.

”On todella upeaa, että erityisryhmät otetaan mukaan myös tämän tason kilpailuun. Nyt näytetään, että keilailu todellakin on laji jota voi harrastaa jokainen! Brunswick Ballmaster ParaChallenge tulee olemaan keilailu-urani kohokohtia”, toteaa kilpailua jo jännityksellä odottava Timo Toivonen (kuvassa).

 

Toni Toivonen