BBO2021 logo 500

Hilton Kalastajatorppa ja Strand kisahotelleina

Brunswick Ballmaster Openin 50-vuotisjuhlaturnauksen virallinen kisahotelli on Hilton Helsinki Kalastajatorppa lähellä Talin keilahallia. Matkaa hotellilta hallille on muutama kilometri ja oman auton parkkeeraaminen ulkona on hotellilla ilmaista. Helsingin keskustaan hotellilta pääsee kulkemaan kätevästi raitiovaunulla aina yömyöhään saakka.

Kahden hengen huoneen hinta on Kalastajatorpalle 118 euroa ja yhden hengen huoneen hinta on 98 euroa. Mikäli teitä on kolme voitte myös tiedustella lisävuodetta. Varauksen voi tehdä suoraan hotellista puhelimitse tai sähköpostilla. Nettisivuilla syötä varauskoodi G1BOWA Ryhmäkoodi kohtaan saadaksesi hinnat näkyviin. Puhelinnumero Kalastajatorpalle on +358 9 45811 ja sähköpostiosoite helsinkikalastajatorppa@hilton.com.

Helsingin keskustan majoitusvaihtona tarjoamme Hilton Strandin hyvään hintaan. Yhden hengen huone maksaa Strandissa 116 euroa ja kahden hengen huone 136 euroa. Puhelinnumero hotelli Strandiin on +358 9 39351 ja sähköpostiosoite helsinkistrand@hilton.com. Varauskoodi on G1BOWA.

Noudamme kisahotelleihin majoittuneet pelaajat lentoasemalta, mikäli pyyntö ja lennon tiedot sekä saapuvien matkustajien nimet on ilmoitettu hyvissä ajoin vähintään 24 tuntia ennen lennon saapumista ja viimeistään 7.1.2020 klo 15:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen bbo2020@bowling.fi.


Seija Lankinen