BBO2021 logo 500

Kakkoserästä kaksi 1400 tulosta

Jähi 2Suomen maajoukkueessa pitkään keilannut Joonas Jähi oli Brunswick Ballmaster Openin toisen karsintaerän tehokkain keilaaja. Hän venyi tasaisella esityksellä kuuden sarjan tulokseen 1460. Toisena samalle satalukemalle ylsi Petteri Salonen, 1412.


Joonas Jähin peli oli tasapainoinen ja johdonmukainen. Mies itse oli jopa iloisesti yllättynyt kovasta tuloksestaan. ”Siinä mielessä kyllä, kun ei ollut mitään odotuksia. MM-kilpailujen jälkeen on ollut vähän pää tyhjänä”, Jähi sanoi. ”Oli loogista ja systemaattista. Aloitin sieltä kakkos-kolmos välistä ja hiivin pikkuhiljaa ylöspäin. Pallojen vaihdotkin menivät hyvin, onnistuin tekemään oikeita ratkaisuja”, Joonas jatkoi.

Onnistuminen Ballmaster Openin karsinnassa on aina pelaajalle merkittävää, niin myös nyt Jähille. "Onhan tämä yksi tärkeimmistä kilpailuista ja pikkupojasta asti minäkin olen täällä pärjäämisestä unelmoinut", Jähi kertoi. "Olen tehnyt ensi viikolle varauksen, mutta mietitään nyt vielä, missä erässä pelaan. On kyllä tärkeää mennä pelaamaan sitten, kun radoille tulee lisää rullaa ja nähdä, miten sitten pelataan", Joonas mietti viitaten ensi viikkoon, jolloin Taliin saapuu valtaosa ulkomaalaisista huippukeilaajista tavoittelemaan paikkoja loppukilpailuun. 


Kaksi karsintaerää on nyt keilattu ja huomenna jatketaan kahden erän verran kello 11:00 ja kello 15:00.


Seija Lankinen