BBO2021 logo 500

Vain yksi uusi finalisti

Toiseksi viimeinen karsintaerä toi Brunswick Ballmaster Openiin vain yhden uuden finalistin. Osku Palermaa oli erän ykkönen, mutta hänellä paikka oli jo. Martin Larsen sen sijaan finaaliin kipusi hyvällä lopullaan.

Erässä 15 oli vaisu tunnelma alusta alkaen eikä edellisen kaltaista ilotulitusta nähty. Pikku hiljaa pelin edetessä useampi keilaaja tavoitteli sellaisia lukemia, että loppukilpailupaikka oli mahdollinen. Osku Palermaa nousi ensin kakkoseksi ja ennen viimeistä sarjaa hän irtautui muista. Kun viimeinenkin onnistui, syntyi tulos, joka saattaa viedä hänet jopa suoraan kakkoskierrokselle, 1481. Ennen viimeistä karsintaerää Palermaa on yhdeksäntenä. Viimeiseen sarjaan hautautui monta finaaliunelmaa, kun kaatoja ei tullut, tai huono heitto jätti tyhjän ruudun. Parhaiten viimeisessä sarjassa onnistui Ruotsin kaksinkertainen Euroopan mestari Martin Larsen. Hän nousi kolmella viimeisellä sarjalla kaukaa takaa ja kymppiruudun tupla kuudennessa sarjassa varmisti finaalipaikan lukemalla 1428.

Osku Palermaa oli iltapäiväänsä tyytyväinen:

-       En tehnyt mitään tietoista muutosta eilisen 1419 tuloksen jälkeen. Pelasin vähän eri osassa hallia ja vihaisena eilisen lopetuksen takia. Silloin luulin tehneeni varman jatkotuloksen, mutta epäonnistuin viimeisessä sarjassa. Luuli eilen pelanneeni yhtä hyvin, tein tänään yhtä monta tyhjää, yhden reiän, mutta tänään tuli 60 pistettä enemmän.

-       Näin isossa tulostasossa homma on pienestä kiinni. Tänään arvaukset osuivat ja myös tuuri oli mukanani, eipä muuta.

 

Osku Palermaa (oik) ja Martin Larsen tekivät parhaat tulokset erässä 15

Erä 15