BBO2021 logo 500

Ihmemiehet Jesse ja Timmy

Lauantain aamuerässä Brunswick Ballmaster Openissa tehtiin hirveitä tuloksia, mutta kaksi oli ylitse muiden. Jesse Ahokas meni karsintakärkeen pistein 1533 ja Timmy Tan tekaisi kaksi kolmesatasta peräkkäin toissa päivänä tekemänsä lisäksi.

Huolimatta erän aikaisesta alkuajasta, kello kahdeksan, se oli täynnä ja tuloksia tehtiin. Alkuvaiheen kunkku oli Malesian Timmy Tan. Hän paukutti toiseen ja kolmanteen sarjaan 24 peräkkäiskaatoa. Kun jono alkoi sarjan ensimmäisestä ruudusta, tarkoittaa tuo kahta 300 sarjaa putkeen. Ja tämä hänen jo aiemmin turnauksessa tekemänsä täysosuman päälle. Siis kolminkertainen kolmesatasen mies.

Tanin tehtailu ei kuitenkaan riittänyt, kun 16-vuotias nuori mies Lahdesta, Jesse Ahokas, veti hyvän alun, 746, jälkeen sarjat 256, 263 ja 278. Kilpailun ensimmäinen 1500 rajan rikkominen tuli komeasti, 1533. Paljon ei Tan jäänyt tuosta rajasta, hän nousi karsintakakkoseksi pistein 1498. Erän kolmas hurja oli Norjan Glenn Morten Pedersen 1483. Päälle 1400 tehtiin peräti kymmenen kertaa ja 40 parhaan karsintaraja pomppasi päälle tuon rajan, nyt se on 1404, mutta jatkaa vielä nousuaan.

Jesse Ahokas analysoi peliään:

-       Tänään heitin paremmin, kuin edellisillä yrityksillä. Ehkä siksi sain hyvän alun, 746, ja silloin olin luottavainen, koska loppusarjoissa minulla on koko viikon ollut parempi pallon reaktio, kuin alussa. Näin alun onnistuminen oli tärkeää tuloksen kannalta.

-       Haluan kovasti kiittää Sport Bowling Finalndia, että tuli oikeat pallot porattua Ballmasteriin, Jesse lähetti terveisiä Lahteen.

Kilpailussa on jäljellä vielä kaksi karsintaerää. Niiden päälle keilataan desperado ja loppukilpailun ensimmäisen vaiheen ilmoitettu alkamisaika on klo 21.00.

 

Erän 14 kärkikeilaajia rinnakkain. Vasemmalta Jesse Ahokas, Glenn Morten Pedersen, Timmy Tan ja Jesper Svensson. Oikeassa kuvassa Timmy Tan Malesian lipun keralla.
Erä 14Timmy Tan pönötys