BBO2021 logo 500

Ruotsalaiskaksikko kärjessä

Erää 12 Brunswick Ballmaster Openissa hallitsi ruotsalaisduo Martin Paulsson – James Gruffman. Paulsson erän lopulta voitti viimeisen sarjansa kolmesatasen myötä.

Erän kokonaistaso ei yltänyt parin edellisen korkeuteen, vain neljä keilaajaa ylitti 1400 pistettä. Heistä lisäksi kahdella oli tuon tasoinen tulos jo ennalta, eli kaksi uutta finalistia saatiin. Parhaan tuloksen teki ruotsalainen Paulsson, 1494. Hyvin hän oli keilannut tietysti koko ajan, mutta noihin korkeuksiin lukema nousi viimeisen sarjan myötä, johon merkittiin 300 pistettä. Ihan tuota kaveri ei olisi ansainnut, sillä hänen viimeinen heittonsa oli todella ohut osuma ykköskeilaan, vain hipaisu. Kakkonen ja kasi jäivät pystyyn, mutta jotenkin nekin lopulta onnistuivat pyörtymään. Ja kun kaatuneet keilat lasketaan, tuli 300.

Ennen tuota temppua erää hallitsi toinen ruotsalainen, Gruffman. Hänellä oli jopa aineet sen 1500 rajan rikkomiseen, mutta kahden 278 sarjan jälkeen viimeiseen tuli ”vain” 219 ja tulos jäi 1485:een. Kolmanneksi paraiten keiloja kaatoi Tanskan Carsten W. Hansen, 1444 ja se neljäs rajan ylittäjä oli Osku Palermaa 1419.

Martin Paulsson oli hyvällä tuulella.

-       Tämä oli toisen yritykseni, oikeastaan tulin harjoittelemaan finaalia varten, sillä uskoisin, että jo 1411 olisi riittänyt. Toivottavasti tämä 1494 riittää 12 parhaan joukkoon ja suoraan toiselle kierrokselle.

-       Pelasin tänään paremmin, kuin aiemmin. Lisäksi vaihdoin kiiltävään palloon jo kolmannessa sarjassa, eli aiemmin kuin edellisellä kerralla.

-       Jaa voittajaveikkaus? Sanotaan Jeppe Svensson…


Kaikki käy, tuntuu Martin Paulsson tuumaavan 300 sarjansa jälkeen

Paulsson kaikki käy