Ballmaster Open 2019 500

Brunswick Ballmaster Open 2019 - INFO

Brunswick Ballmaster Open on Euroopan tunnetuin keilailuturnaus. Turnaus on pelattu vuodesta 1971 alkaen ja nyt vuonna 2019 on vuorassa 49. peräkkäinen turnaus. Vuodesta 1974 alkaen turnaus on pelattu ainutlaatuisessa ympäristössä Talin keilahallissa. Brunswick Ballmaster Open on ollut osa Euroopan kiertuetta koko kiertueen historian ajan ja on osallistujamäärällä mitattuna kiertueen suurin turnaus. Myös kokonaispalkintopotti, 83.000 euroa on kiertueen kolmen suurimman joukossa. Täydellisen palkintoluettelon löydät palkinnot-sivulta.

Turnaus pelataan 4.-13.1.2019. Viimeinen karsintaerä pelataan lauantaina 12.1.2019 klo 16:00. Karsinnan ja desperadon perusteella loppukilpailuun selviää yhteensä 48 keilaajaa joista 3 selviytyy ensimmäisten kahdeksan (8) karsintaerän perusteella ja kaksi erien 9 ja 10 perusteella. Varsinaisen karsinnan päättymisen jälkeen pelataan vielä Desperado lauantaina noin klo 19:30. Desperadosta yhden sarjan perusteella finaaliin selviää 3 parasta. Karsinnan 12 parasta selviytyvät suoraan finaalin toiseen vaiheeseen. Finaalin ensimmäinen vaihe, jossa pelaavat sijoille 13-48 sijoitetut pelaajat, alkaa jo lauantai-iltana klo 21:00. Tarkemman aikataulun löydät peliajat-sivulta.

Turnauksen virallisena kisahotellina toimii tänä vuonna Hilton Kalastajatorppa lähellä Talin keilahallia. Toisena vaihtoehtona on tarjolla Sokos Hotel Presidentti Helsingin keskustassa. Noudamme kisahotelleihin majoittuneet pelaajat lentoasemalta mikäli siitä on ilmoitettu hyvissä ajoin (24h) ennen lentoa tai viimeistään 10.1.2019 klo 15:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen bbo2019@bowling.fi. Hotellihinnat ja varausohjeet löydät hotelli-sivulta.

Lue turnauksen säännöt Euroopan keilailuliiton turnauskalenterista.

Rataolosuhde - BBO2019 41,5 jalkaa

Suomessa on 20.8.2018 alkaen voinut käyttää keilapalloja, jotka on porattu joko vanhan pallosäännön tai uuden pallosäännön mukaan. Säännöt löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Ne vastaavat sisällöltään USBC:n voimassaolevia pallosääntöjä, jotka löytyvät täältä.

Brunswick Ballmaster Openissa toimitaan Suomen pallosäännön mukaan eli sekä vanhalla säännöllä että uudella säännöllä porattujen pallojen käyttö on sallittua.

Brunswick Ballmaster Openissa on kuitenkin voimassa European Bowling Tourin (EBT) sääntöjen mukainen rajoitus koskien pallon pinnan muuttamista sarjojen välissä. Säännön voit lukea täältä, mutta käytännössä se tarkoittaa, että kaikenlaisten pallon pintaa muuttavien välineiden käyttö sarjojen välissä on kielletty. Niitä voidaan käyttää vielä harjoittelun aikana, mutta ei enää sen jälkeen.

 

Tilaa kilpakeilaajan uutiskirje saadaksesi tärkeät tiedotteet liittyen menossaolevaan ja tuleviin Brunswick Ballmaster Open -turnauksiin. Paina TÄSTÄ!

 

300eXtran uusinnat kaikkien 300-pisteen sarjojen kesken pelataan TV-finaalin jälkeen.

250eXtran finaali pelataan perjantaina viimeisen erän jälkeen.

No250eXtran finaali pelataan torstaina viimeisen erän jälkeen.