BBO2020 500

Brunswick Ballmaster Open 2020 - INFO

Brunswick Ballmaster Open on Euroopan tunnetuin keilailuturnaus. Turnaus on pelattu vuodesta 1971 alkaen ja nyt vuonna 2020 on vuorassa 50. peräkkäinen turnaus. Vuodesta 1974 alkaen turnaus on pelattu ainutlaatuisessa ympäristössä Talin keilahallissa. Brunswick Ballmaster Open on ollut osa Euroopan kiertuetta koko kiertueen historian ajan ja on osallistujamäärällä mitattuna kiertueen suurin turnaus. Vuoden 2020 juhlaturnauksen kokonaispalkintopotti, 150.200 euroa on tiettävästi suurin ikinä Euroopassa jaettu palkintopotti. Täydellisen palkintoluettelon löydät palkinnot-sivulta.

Turnaus pelataan 3.-12.1.2020. Viimeinen karsintaerä pelataan lauantaina 11.1.2020 klo 14:00. Karsinnan ja desperadon perusteella loppukilpailuun selviää yhteensä 72 keilaajaa joista 3 selviytyy ensimmäisten yhdeksän (9) karsintaerän perusteella, kolme keskiviikkona pelattavien erien 10-12 ja kolme torstaina pelattavien erien 13-15 perusteella. Varsinaisen karsinnan päättymisen jälkeen pelataan vielä Desperado lauantaina noin klo 17:30. Desperadosta yhden sarjan perusteella finaaliin selviää 3 parasta. Karsinnan 24 parasta selviytyvät suoraan finaalin toiseen vaiheeseen. Finaalin ensimmäinen vaihe, jossa pelaavat sijoille 25-72 sijoitetut pelaajat, alkaa jo lauantai-iltana klo 19:30. Tarkemman aikataulun löydät peliajat-sivulta.

Turnauksen viralliset kisahotellit ovat Hilton Hotelli Kalastajatorppa sekä Hilton Strand. Lisäinfoa ja hinnat hotelli-sivulta.

Suomessa on 20.8.2018 alkaen voinut käyttää keilapalloja, jotka on porattu joko vanhan pallosäännön tai uuden pallosäännön mukaan. Säännöt löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Ne vastaavat sisällöltään USBC:n voimassaolevia pallosääntöjä, jotka löytyvät täältä.

Brunswick Ballmaster Openissa toimitaan Suomen pallosäännön mukaan eli sekä vanhalla säännöllä että uudella säännöllä porattujen pallojen käyttö on sallittua.

Brunswick Ballmaster Openissa on kuitenkin voimassa European Bowling Tourin (EBT) sääntöjen mukainen rajoitus koskien pallon pinnan muuttamista sarjojen välissä. Säännön voit lukea täältä, mutta käytännössä se tarkoittaa, että kaikenlaisten pallon pintaa muuttavien välineiden käyttö sarjojen välissä on kielletty. Niitä voidaan käyttää vielä harjoittelun aikana, mutta ei enää sen jälkeen.

 

Tilaa kilpakeilaajan uutiskirje saadaksesi tärkeät tiedotteet liittyen menossaolevaan ja tuleviin Brunswick Ballmaster Open -turnauksiin. Paina TÄSTÄ!