Brunswick Ballmaster Open - 2004


Järjestyksessään 34. peräkkäinen Ballmaster Open
1.-11.1.2004, Tali, Helsinki, 269 osallistujaa, 16 maasta, 545 suoritusta

2004 pasi uotila

 

Voittaja: Pasi Uotila

Seura: Ailec Team Helsinki, Suomi
Oli voittaessaan 26-vuotias
Ammatti: Opiskelija
Oikeakätinen


Pasi Uotila voitti turnauksen toisen kerran, edellinen voitto oli vain neljän vuoden takaa. Turnauksessa sallittiin rajaton uusinta, mukaan tuli desperado ja loppukilpailu pelattiin paras viidestä sarjasta otteluin.

Loppuottelu osa 1/2

Loppuottelu osa 2/2

Välierät:
Britt Bröndsted – Kirsten Penny 216 – 210
Mika Luoto – Pasi Uotila 175 – 227

Loppuottelu:
Britt Bröndsted – Pasi Uotila 187 – 233


Poimittua:
"Pasi omisti toisen Ballmaster voittonsa Ailo-isälleen"
"Ballmaster Openin loppuhuipennuksesta ei ole koskaan puuttunut suuria tunteita, eikä niitä vaille jääty tänäkään vuonna, kun Pasi Uotila (26) kukisti Tanskan Britt Bröndstedin (22) ja valtasi tittelin toisen kerran urallaan. Uotila kunnioitti voittonsa hetkellä viime kesänä edesmennyttä Ailo-isäänsä omistamalla voittonsa hänelle.!"
"Kuuden sarjan karsinnan kuningas oli Mika Luoto. Hän rysäytti heti toisessa pelierässä taululle Talin uudet halliennätyspisteet 1585, jota kukaan ei saanut kärjestä pudotettua. Luodon hirmu ralli merkittiin ylös sarjoin 290, 258, 247, 245, 246 ja 299."
"Neljällä kaadolla välierän päättäneen Bröndstedin lataus oli selvästi purkautunut tauon aikana. Sarjan puoliväliin saakka hän vastasi Pasin haasteeseen hyvin. Seitsemännessä ruudussa Brittin selkäranka naksahti ensimmäisen kerran, kun hän klippasi 6-10 –paikon. Pasin tehdessä jo triplan. Toinen napsahdus tuli 9-ruudun reiän jälkeen ja homma oli selvä. Pasi Uotilan Ballmaster voitto merkitään historian kirjaan pistein 233-179. Valtaisa meteli kertoi, että yleisön suosikki oli ottanut omansa."
"Vaikka voittaja oli sama kuin neljä vuotta sitten, oli mies kuitenkin aivan toinen. Neljä vuotta sitten Pasi oli vielä liian nuori ymmärtääkseen voiton merkityksen täydellisesti. Eihän hän vielä tuolloin ollut edes lähellä sitä henkistä vahvuutta, mikä hänellä nyt on. Nyt hän esitti peli, joka kelpasi varmasti kaikille… - Loistava fiilis. Olo on todella makea. Voittaminen juuri Talissa on hienointa, mitä voi tapahtua, sympaattinen ja iloinen Pasi hehkutti voittoaan." Keilaaja 1/2004